Fantasztikus natúr szappanokat vásárolhatunk Misi bácsitól. Én ajándékba kaptam jó párat. A kézzel készített kecsketejes szappanok kímélik a bőrt. Ezt használjuk kézmosáshoz és fürdéshez is. Hajmosáshoz is nagyszerű (bár én a WU2-nél maradok), erről számolt be nekem egy „Kecsketejfürdő” ( ez a védett márkanevük) rajongó. Katona korában súlyos ekcémája volt, és nagyon korpásodott a haja, de Misi bácsiék szappanja rendbetette.

A felesége Edit nagyon kedves asszony. Ő Misi bácsi mellett rendületlenül főzi a „Matyó mannát”, amit a fenyegetőző „mannások” miatt (találjátok ki, hogy melyik cégre gondolok) , inkább átneveztek „Az én paszulyom !”-ra. Pedig ez nem is szappan, hogy csípje a „konkurencia” szemét, hanem lekvárszerűség, ami tényleg mannaszerű. Reméljük, a bibliát nem kell átírni a fenti okok miatt… 😉

A paszulyos cuccban van bab alap és mindenféle természetes földi jó: növényi csíra stb. Hát én majdnem megettem az egész üveggel együltő helyemben, olyan finom. Leginkább az olasz gesztenyelekvárra emlékeztet, amit a reptéren ki akartak velem dobatni, mert a hátizsákomban akartam „hazacsempészni”. Na, azt is befaltam – már amennyit tudtam – a reptéren.

Nem mondom, hogy nem hízlal, de legalább egészséges!

Nézzetek körül a Kecsketejfürdő Matyóföldön honlapján, és szerezzetek be ezekből az autentikus különlegességekből:


Kapcsolat

Kiss Mihály

Mail: sovenykut3418@gmail.com

Cím: 3418 Szentistván Ady Endre utca 2.sz.

Telefon: +36 30-5978727