A nevem Tóthné Csillik Anikó, egy igazi energiabomba 3 éves kisfiú anyukája vagyok. 2018 szeptembere óta van még egy gyermekem, a babakelengyek.hu . Egy webáruház, ahol babaváró és babaköszöntő ajándékokkal találkozhatsz, főként pelenkatortákkal. Minden terméket én készítek nagy gondossággal és sok sok szeretettel. Az oldalon választhattok rengeteg már kidolgozott formájú és színvilágú pelenkatortával és egyéb ajándékkal, de szeretem a kihívásokat, így szívesen készítek egyedi igények alapján is.

De mi is az a pelenkatorta?

A pelenkatorta eldobható -vagy mosható- pelenkákból készült tortára emlékeztető alkotás. Lehet több emeletes(2 emelettől akár 10 emeletig, vagy még több),egy szintes, különböző formájú (pl.: állat, jármű), csokorba is köthetjük őket (virágokkal díszítve csodaszép, igazi virágcsokorra emlékeztet). Kerülhet bele mindenféle babatermék (babaruha, textilpelenka, pléd, zokni, sapka, plüss figura, igazából bármi amit szívesen ajándékoznánk).

„Felszereltségtől” függően változik a pelenkatorta ára.

Egyre többen keresik ezt a fajta ajándékot amikor baba látogatóba mennek, hiszen nem csak hasznos, de mutatós és akár személyre szabott is lehet egy-egy pelenkatorta.

Mitől lehet személyre szabott, igazán tökéletes ajándék? Ha jól ismered az ajándékozottad biztos tudod mi a kedvenc színe, filmje, virága, mi a foglalkozása, kisfiút vagy kislányt vár, vagy esetleg apukának is lehet kedvezni, ha a kedvenc focicsapata színeivel dekoráljuk a tortát.

Milyen alkalmakra adható a pelenkatorta?

Meglepheted vele a kismamát babalátogatáskor, adhatod ajándékba babaváró bulin, keresztelőre, egy éves születésnapra, munkatárs szülési szabadságának megkezdésekor „búcsúajándéknak”, vagy karácsonyra.

Egy biztos, a kismama örülni fog neki.


KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

A hozzátáplálás kezdete – Mikortól? Hogyan? Mivel? Mit?

Mi legyen a baba neve? Babanév választás 2020-2021

Mikor kezdődik a fogzás babáknál? A csecsemő fogzás kezdete és tünetei

Amit a baba hasfájásról tudni kell!