Az ovisok már nem kisbabák, de azért érzékeny gyerkőcök, akinek az alváshoz minőségi és kimondottan rájuk tervezett ágyneműre van szükségük.

A célunk, hogy minden gyermek jól aludjon az oviban is. Ezért széles választékot kínálunk például puha paplanokból, vízálló lepedőkből, és speciális óvodába való steppelt lepedőféléből is.

A nyugodt alváshoz kellemes hőmérséklet és puha ágynemű kell.

Ovis paplan

Az ovis paplannak pont jó hőmérsékletet kell biztosítani, hogy a gyermek ne fázzon, ne izzadjon, és ne forgolódjon alvás közben azért, mert kényelmetlenül érzi magát.

A paplan anyag legyen könnyű, hogy amikor szeretne, meg tudjon mozogni alatta a gyermek. Ugyanakkor legyen kedvesen vagy vadítóan színes, és bírja a strapát és a játékot is, ha úgy alakul. A mintákat úgy állítottuk össze, hogy legyenek kimondottan lányos és fiús ágyneműk is.

Az oviságynemű webáruház paplan kínálatában puha és könnyű súlyú, a gyerekekre szabott ágynemű választékot állítottunk össze. Amelyek jól szellőznek, könnyű velük bánni. Jól bírják a mosást is, vigyáznak a gyermek egészségére is.

Ovis lepedők

Az ovis lepedők lehetnek egyszerű sima lepedők, például fehér színben. Ezek a lepedők nagyon jól bírják a gyűrődést, a mosást, az óvodai baleseteket is.

A vízhatlan lepedők viszont segítenek eltitkolni, ha baleset történt, ezért ott a helyük az ovis ágynemű garnitúrában.

Érdemes egyszerű vagy éppen vízhatlan lepedőből mindig betenni egy-egyet az ovis zsákba, mert a gyermeknek önbizalmat ad, ha tudja, hogy baleset idején mit kell tennie.

Az ovis fektetőre készült speciális lepedőt derékaljnak hívjuk, és megérdemel egy saját fejezetet.

Ovis derékalj

Az óvodában alacsony, úgynevezett fektetőkön alszanak a gyerekek. Ezeket a fektetőket egymásba lehet csúsztatni, amikor nincs szükség rájuk, helytakarékosan. Azonban ez mégsem egy kiságy. Ahhoz, hogy a kemény műanyagon is kényelmesen alhasson a gyermek, a lepedőnél vastagabb, steppelt derékaljra van szüksége.

Ráadásul a négy sarkában gumival lehet rögzíteni a fektetőhöz, ezért nem fog elcsúszkálni, és összegyűrődni sem. Ilyen derékalj jó szolgálatot tehet otthon is, a kényelmetlen heverőn, vagy akár az autóban utazáskor is.

A mintája lehet vidáman színes, ábécés vagy állatos. Medvés, macskás vagy kutyusos mintájú, ha épp az a kedvenc.

A célunk, hogy a gyermek nyugodtan aludjon az óvodában is, ehhez nyújtunk minőségi ovis ágyneműt.

Az ovisagynemu.hu webáruház ovisokra szabott ágyneműt és nyugodt alvást kínál.


Kapcsolódó témák: