,, A tapétavásárlást könnyedén elintézhetjük otthonunkból a TapétaTrend Webáruház hatalmas kínálatának köszönhetően. A választék szinte végtelen, a kategória-, stílus-, szín-, mintázat-, méret-, és gyártókkínálatában. A hagyományos tapétaboltok, de a nagyobb tapétaáruházak sem tudnak versenyezni az internet hatalmas „raktárkészletével” így a választékával sem. 

Tapéta Trend Webáruház internetes tapétaboltban, három kattintással vásárolhatja meg álmai tapétáját.

Tapéta vagy falfesték?

Mindegy, hogy tapéta vagy festék kerül a falra – ez ízlés kérdése – a lényeg, hogy vegyük figyelembe az aktuális trendeket, például melyek az idei év panton színei.  Otthonunk falainak színekbe öltöztetésén túl legalább annyira meghatározó az is, hogy milyen dekorációval tesszük még takarosabbá fészkünket. Ez 2020-ban mégjobban felértékelődött, hiszen a pandémia miatt az emberek jóval több időt kénytelenek otthon tölteni, mint azelőtt. Mindez nagyban befolyásolta az étkezők dekorációs ötleteit és trendjeit 2020-2021-re.

Amikor tapétázni szeretnénk az új lakást, házunkat, bizonyára sokunk fejében megfordul a gondolat, hogy melyiket válasszuk: tapéta legyen, vagy festés.

A tapéta egy drágább megoldás és szakmai tudást is igényel a feltevése. Legfőbb előnyei, melyek
meghatározóak lehetnek a döntésnél:

  • ellenállóbb
  • a jobb minőségű tapéta a fal hibáit elfedi
  • légáteresztő
  • óriási választékban elérhető
  • bizonyos típusai hőszigetelő tulajdonsággal bírnak
  • bizonyos fajtái javíthatóak

Ismerjük meg a tapétákat!

 A tapéta, otthonunk stílusának egyik meghatározó része, a belső tér kiteljesedésében segít, összhangban a bútorokkal, kiegészítőkkel. Érdemes egységben gondolkodnunk, a házunk/lakásunk tekintetében, amelynek célja a harmónia. Minden bútor, kiegészítő, és a tapéta is, ezt az egyensúlyt segíti, alakítja.

 A lakberendezők javaslatai nagyon sokat segíthetnek a tapéta kiválasztásakor, hogy lakásunkban, házunkban, igazán otthon, harmóniában érezhessük magunkat. Amennyiben magunknak választunk tapétát, bizonyos szempontok segítségével szűkíthetjük a hatalmas kínálatot.

 Kérdések, amelyek segítenek tapétavásárláskor:

Milyen stílusú, az otthonunk, milyen tapétát válasszunk: modern tapéta, minimál tapéta, design tapéta…

Mekkora a tér ahová a tapétát tervezzük

Milyen színek dominálnak a térben

A hely fekvése (égtájak eltérő színekkel harmonizálnak – hideg, meleg színek)

Belső tér magassága mekkora (függőleges csíkokkal, optikailag magasíthatunk)

Mi a hely funkcionális szerepe a lakásban (konyha, háló, nappali…)

Érdemes figyelembe vennünk, hogy a különböző anyagokból készült tapéták más-más hatást érnek el, eltérő tulajdonságaik miatt…

 

 

Tapéta Trend Webáruház