A tapétavásárlást, könnyedén elintézhetjük otthonunkból a Tapéta Trend Webáruház hatalmas kínálatának köszönhetően. A választék szinte végtelen, a kategória-, stílus-, szín-, mintázat-, méret-, és gyártók kínálatában. A hagyományos tapétaboltok, de a nagyobb tapétaáruházak sem tudnak versenyezni az internet hatalmas „raktárkészletével” így a választékával sem. 

Tapéta Trend Webáruház internetes tapétaboltban, három kattintással vásárolhatja meg álmai tapétáját.

Tapéta vagy falfesték?

Amikor tapétázni szeretnénk az új lakást, házunkat, bizonyára sokunk fejében megfordul a gondolat, hogy melyiket válasszuk: tapéta legyen, vagy festés.

A tapéta egy drágább megoldás és szakmai tudást is igényel a feltevése. Viszont előnyei meghatározóak lehetnek a döntésnél:

  • ellenállóbb
  • a jobb minőségű tapéta a fal hibáit elfedi
  • légáteresztő
  • óriási választékban elérhető
  • bizonyos típusai hőszigetelő tulajdonsággal bírnak
  • bizonyos fajtái javíthatóak

Ismerjük meg a tapétákat!

A tapéta, otthonunk stílusának egyik meghatározó része, a belső tér kiteljesedésében segít, összhangban a bútorokkal, kiegészítőkkel. Érdemes egységben gondolkodnunk, a házunk/lakásunk tekintetében, amelynek célja a harmónia. Minden bútor, kiegészítő, és a tapéta is, ezt az egyensúlyt segíti, alakítja.

Lakberendező javaslatai nagyon sokat segíthetnek a tapéta kiválasztásakor, hogy lakásunkban, házunkban, igazán otthon, harmóniában érezhessük magunkat.Amennyiben magunknak választunk tapétát, bizonyos szempontok segítségével szűkíthetjük a hatalmas kínálatot.

Kérdések, amelyek segítenek tapétavásárláskor:

Milyen stílusú, az otthonunk, milyen tapétát válasszunk: modern tapéta, minimál tapéta, design tapéta…

Mekkora a tér ahová a tapétát tervezzük

Milyen színek dominálnak a térben

A hely fekvése (égtájak eltérő színekkel harmonizálnak – hideg, meleg színek)

Belső tér magassága mekkora (függőleges csíkokkal, optikailag magasíthatunk)

Mi a hely funkcionális szerepe a lakásban (konyha, háló, nappali…)

Érdemes figyelembe vennünk, hogy a különböző anyagokból készült tapéták más-más hatást érnek el, eltérő tulajdonságaik miatt…

Tapéta Trend Webáruház