A gyermekek szemünk fényei, ezért szeretnénk nekik minél több mindent megadni. Szívesen vásárolunk számukra szép és kényelmes ruhákat, melyeket boldogan hordanak. Ugyanakkor az is fontos, hogy a vásárolt gyerekruhák, cipők és kiegészítők a lehető legjobb minőségűek legyenek. Ez szavatolja ugyanis tartósságukat. A Kishercegshop webáruházának termékei egyesítik a minőséget, a divatot és a kényelmet. Ha szívesen vásárolnál szép ruhákat gyermekeknek, az alábbi cikkben bővebben is olvashatsz a cégről és termékpalettájáról.

Kishercegshop kollekciók

A kishercegshop üzlet és gyerekruha webáruház több korosztálynak kínál minőségi darabokat. Megjelennek olyan márkák, mint a dr.Kid, a Boboli, az s’Oliver, a Losan és az iDo. Vessünk egy pillantást a kollekciókra!

Bébi kollekció

Ebben a kollekcióban minden olyan ruhadarab fellelhető, melyre a legkisebbeknek szükségük van. Akár rugdalózót, pulóvert, pólót, síoverált, nadrágot vagy kabátot keresel, nem fogsz csalódni. Hétköznapi és alkalmi ruhák is megtalálhatók a kínálatban. Egy kedves bárányos, nyuszis vagy macis kisruhában még a sírós babák is jobb kedvre derülnek!

Lány kollekció

A Kishercegshopban a kislány és lányka korosztály is megtalálhatja az ízlésének megfelelő ruhát. Gyakorlatilag 4-16 éves korig kínál lány ruhákat az üzlet. A rózsaszín darabok mellett a visszafogottabb színek kedvelői is megtalálják számításukat. Alkalomra, hétköznapra, s bármely évszakra választhatunk divatos ruhákat.

Fiú kollekció

A fiúk alapvetően kevésbé érdeklődnek a divat iránt, de ez megváltozhat, ha megismerik a Kishercegshop kínálatát. Hasonlóan a lány ruha kollekcióhoz, itt is rengeteg darab közül választhatunk, 4-16 éves korig. Kisebbeknek találunk repülős, állatos vagy gördeszkás ruhákat, de komolyabb, kamaszodó „urak” választhatnak sötétebb, visszafogottabb, de vagányabb darabokat is. Ingekből és alkalmi ruhákból sincs hiány.

Kiegészítők

A fenti korosztályok bájos kiegészítőket is találnak a Kishercegshop kínálatában. Tekintsd meg a harisnyanadrágok, kötött sálak, sapkák, zoknik, fejpántok és apró nyakkendők széles választékát!

Jelmezek a kishercegshopban

Egy kisgyermek életéhez hozzátartozik a móka és kacagás, erre pedig tökéletes lehetőség egy jelmezbál. Nem feltétlenül kell külön jelmezboltba menned, hiszen a Kishercegshopban gazdag jelmezválaszték vár. Ízelítő legkedveltebb darabjaikból:

  • Unikornis
  • Szivárványtündér
  • Mancs őrjárat jelmezek

Maszkokból pedig az alábbiak népszerűek:

  • Vasember
  • Shrek
  • Tinininja
  • Hulk

Ha pedig csak 1-2 kellék hiányzik, a Kishercegshopban akár tűzoltó kalapot és vámpírfogakat is találsz!

Vásárlás személyesen vagy a webshopban

Személyesen szeretnél körbenézni boltunkban, vagy inkább a webáruház kényelmét választanád? Mindkettő lehetséges. A Kishercegshop Budapesten, az Andrássy út 55-ben várja a vásárlókat, itt akár a webshopban rendelt termékek személyes átvétele is lehetséges. Ezen kívül házhozszállítás és Foxpost automatás átvétel is működik. Érdemes 20.000 Ft felett vásárolni, hiszen így a kiszállítás ingyenes.

Összegzés: A Kishercegshop mutatós, ízléses és minőségi termékeket kínál. Akár egy divatos márkát, akár egy meghatározott mintát keresünk gyermekünknek, érdemes az üzletben vagy a webshopban körbenézni. A házhozszállítási feltételek is kedvezőek, így ki sem kell mozdulnunk ezekért a divatos és kényelmes termékekért.